The afternoon also marked the potting . I tried a new recipe , I already ate this jam , but have not made up , so far , I would like to share with you , because I love it, simple and delicious and I could make out their bio tomato , this was the icing on the cake ! " :) The colors and smells fabulous, you must be away for a few more bottles of this special jam that unfolded in the summer, winter, quote , because it would be for sure.
The recipe :
1kg green tomatoes
1kg sugar
1 lemon
The tomatoes and the whole lemon cut a cube , and then crushing it with mixer . 1 kg of sugar from the source , calculated simmer for 5 minutes , 5 minutes, cooking another 2 days we repeat , then go to the dry cool out put in a box and wraping with a blanket , approx. 2 days .
2010. szeptember 12., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
5 megjegyzés:
Looks delicious!
I have never seen this recipe, looks interesting. Thanks for sharing it.
Have a marvelous weekend :)
Mari
Sounds good, but the language is a bit poor...
Kedves Krisztina!
Tetszik a blogod, s az is, hogy a receptjeidet angolul is közreadod.
Ne törődj Sándor bejegyzésével, lehet, hogy ő Oxfordban, vagy Cambridge-ben, netán a Harvard-on, vagy a Princeton Universítyn végzett, de akkor is egy bunkó.(Szerintem egyiken sem, csak nagyképű!) Nekem angol, német és orosz nyelvekből van külkereskedelmi szakanyaggal bővített felsőfokú nyelvvizsgám, s 6 hónapot dolgoztam Ausztriában, 1 hónapot Námetországban, s több mint 4 évet Iránban (ahol az angol nyelv az első), évekig fordítottam a az OFI (Országos Fordító Iroda)-nak és MAHIR-nak, de még soha senkit nem oktattam ki.
Csináld bátran tovább!
Baráti üdvözlettel: Hobbychef/Endre
Interesting recipe.
Megjegyzés küldése